Mind-Body Bridging (3 pv), Vaihe 1, kevät 2017, Helsinki

Mieli-keho -yhteyttä vahvistava MBB-menetelmä tarjoaa välineitä tiedostaa omia ajatuksia silloin, kun niiden ylivalta aiheuttaa kielteisiä tunnekokemuksia ja kehollisia stressireaktioita. Mind-Body Bridging (MBB) on näyttöön perustuva, nopea ja tehokas terapeuttinen menetelmä, joka on kehitetty psykiatrien, lääkäreiden, psykologien ja tutkijoiden välisenä yhteistyönä.

MBB:tä voidaan turvallisesti käyttää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmänä. Se auttaa muun muassa käsittelemään kielteisiä ajatuksia, hiljentämään ahdistuneisuutta aiheuttavia vaatimuksia ja päästämään irti ongelmallisista tunteista. Stressinlievitys- ja voimaantumisharjoitusten avulla yliaktiivinen mieli saadaan rauhoittumaan, yhteys omiin voimavaroihin palautumaan ja toimintakyky säilymään hyvänä stressaavissakin tilanteissa. Menetelmän harjoituksia voidaan hyödyntää arjessa ilman, että siihen tarvitsee varata erillistä vetäytymisaikaa tai -paikkaa.

Koulutus on suunnattu kaikille stressinhallinnan ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Sitä voidaan hyödyntää myös ammattikäytössä jatkokoulutuksen jälkeen. Jatkokoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus.

Ai­ka ja paik­ka

Koulutukseen kuuluu 3 koulutuspäivää, joista kaksi ensimmäistä pidetään
27. - 28.4. ja kolmas päivä 8.6.2017 klo 9 - 16.

Suomen Mielenterveysseuran Mieli koulutustila
Esterinportti 2, 5. krs, 00240 Helsinki (Länsi-Pasila, käynti Pasilanraition puolelta R-kioskin ja apteenkin välistä)

Kou­lu­tus­kie­li ja kou­lut­ta­jat

Koulutuskielenä on suomi. Kouluttajana toimii työterveyslääkäri ja MBB –asiantuntija -kouluttaja Heli Jussila-Martineau

Koulutuksen hinta 820 € (alv 0%). Koulutusmaksuun sisältyy Stanley H. Block: Kehon ja mielen yhteys -stressinkäsittelyn työkirja

Am­mat­ti­käyt­töön täh­tää­vä MBB-me­ne­tel­mä­kou­lu­tus
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua myöhemmin Vaiheen 2 -koulutukseen ja sitä seuraavaan työnohjausvaiheeseen (Vaihe 3)

Koulutus toteutuu, jos minimiryhmä (10 osallistujaa) täyttyy. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2017.

ILMOITTAUTUMINEN

Päivämäärä:
27/04/2017 - 09:00 - 08/06/2017 - 16:00
Sijainti:
Helsinki, Suomen Mielenterveysseuran Mieli koulutustila, Esterinportti 2, 00240 Helsinki. Käynti Pasilanraition puolelta, apteekin vierestä
Kohderyhmä:
Kaikki omasta mielen hyvinvoinnista kiinnostuneet
Järjestäjä:
Suomen Mielenterveysseuran Koulutuskeskus
Hinta:
820 € (alv 0%) Hinta sisältää Kehon ja mielen yhteys -stressinkäsittelyn työkirjan

Marjukka Laukkanen