Järjestöjen yhteistyö edistää mielenterveyttä

Tähä artikkeliin liittyvät aiheet

Saat ilmoituksen sähköpostiisi mielenkiintoisista artikkeleista, kun kirjoitat sähköpostiosoitteesi alle.

Mielenterveyspoolin muodostavat suomalaisen mielenterveystyön keskeiset toimijat. Poolin tavoitteena on edistää kansalaisten mielenterveyttä ja kohentaa mielenterveyspalveluja tarvitsevien asiakkaiden ja heidän omaistensa asemaa, palvelujen laatua ja henkilöstön työolosuhteita sekä vaikuttaa yhteiskunnassa kansalaisten henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Mielenterveyspoolin puheenjohtajana toimii toiminnanjohtaja Pia Hytönen (pia.hytonen@finfami.fi, 045 2631 690) ja sihteerinä järjestösuunnittelija Jaana Humalto (jaana.humalto@finfami.fi, 045 860 9343) Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFamista kaudet 2015–2016.

Mielenterveyspoolin jäsenet

Asiantuntijajäsenet