Surukonferenssi 2017

Vuoden 2017 Surukonferenssi järjestetään Tampereella 27.-28.4.2017. Konferenssi on yhdeksäs valtakunnallinen surukonferenssi ja sen teemana on "Kohtaan surevan".

Ohjelmassa mm.

•  Jaakko Seikkula (psykoterapian professori): Dialogiset kohtaamiset. Millaista on dialoginen kohtaaminen ja mikä merkitys sillä on surevan läheisen elämässä? Tule jakamaan kanssani ajatuksiasi ja kokemuksiasi dialogisen kohtaamisen elämää ylläpitävästä voimasta.
  • Mari Pulkkinen (filosofian tohtori, kouluttaja & luennoitsija): Otan osaa – jos osaan. Kohtaamisen kauneus ja kauheus. Miksi surevan kohtaaminen on harvoin helppoa ja usein haastavaa? Onko taustalla ammattitaidon puute tai empatiavaje - vai sittenkin jokin muu? Luennolla pohditaan, toisiko väljempi käsitys surun luonteesta avun kohtaamisen kankeuteen.
  • Surevan ensikohtaaminen: Paneelikeskustelu (edustajat poliisista, kriisityöstä ja seurakunnasta)
  • Perheenjäsenen kuoleman vaikutus ja tuen tarve lapsiperheessä (luennoitsija vahvistuu myöhemmin
  • Kokemuspuheenvuoroja
  • Työpajat molempina päivinä
  • Tieteelliset sessiot molempina päivinä

Ilmoittautuminen konferenssiin on nyt avattu: www.surut.fi. Löydät sivulta myös päivitetyn ohjelman sekä muuta informaatiota konferenssista.

Päivämäärä:
Torstai, 27 huhtikuu, 2017 - 08:30 - Perjantai, 28 huhtikuu, 2017 - 16:00