Muut ryhmät

Vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden puolisoille keväällä 2017

Yhteistyössä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa järjestetään vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden puolisoille.

Tavoitteena on vahvistaa osallistujien voimavaroja ja toimintakykyä, antaa tukea vaikeuksien kohtaamiseen ja parantaa mielialaa. Ryhmä mahdollistaa kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamisen muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Aika: Ryhmä alkaa 21.3.2017. Ryhmä kokoontuu 9 kertaa viikoittain, tiistaisin kello 15.00 - 17.00. Ryhmän päättymisen jälkeen pidetään yksittäinen jatkotapaaminen.

Paikka: Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus, Maistraatinportti 4 A, 4krs.

Hakea voit sähköisen haun kautta, klikkammalla "HAE TÄSTÄ". Tee hakemuksesi 15.2.2017 mennessä.

ESITE | HAE TÄSTÄ

ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS