Jäseneksi

Suomen Mielenterveysseuran paikallisten mielenterveysseurojen jäsenä saat mahdollisuuden olla mukana paikallisen seuran toiminnassa ja nostattamassa jäsenyyden kautta yhteenkuuluvuutta ja yhdessä tekemistä mielenterveyden edistämiseksi.

Liity paikallisen mielenterveysseuran jäseneksi

Liittyminen Mielenterveysseuran henkilöjäseneksi tapahtuu paikallisten mielenterveysseurojen kautta. Valitse liittymislomakkeesta seura, jonka jäseneksi haluat liittyä. Muussa tapauksessa seuraksesi valikoituu asuinpaikkaasi lähinnä oleva paikallinen mielenterveyssseura.

Tee jäsentietojesi muutosilmoitus verkossa

Voit tehdä jäsentietojesi muutoksen oheisella lomakkeella.

Muut Mielenterveysseuran jäsenyydet:

Mielen ystävät

Mielenterveysseura edistää mielenterveyttä ja tukee suomalaisten selviytymistä tarjoamalla tukea ja apua elämän kriisitilanteissa.

Mielenterveysseuran tukijäsenenä, Mielen ystävänä, olet mukana turvaamassa avun riittävyyttä. Samalla osoitat välittäväsi kaikkein tärkeimmästä pääomastamme: suomalaisten henkisestä hyvinvoinnista.

Vuosimaksu on 35 euroa, sillä saat tukijäsenyyden lisäksi useita rahanarvoisia etuja. Liityttyäsi saat jäsenkortin, jossa on jäsennumerosi. Sillä saat Mielen ystävän omat edut.

Mielen ystävänä saat kaikista Mielenterveysseuran normaalihintaisista kirjoista 30 prosentin alennuksen. Seuran oman Mielenterveys-lehden saat hintaan 20,50 € / vuosi (normaali vuosikerta 50 € / vuosi).

Henkilöjäsenet

Mielen Ystävät – henkilöjäsenen kannatusjäsenyys, 35 €/vuosi
Mielen Ystävänä olet mukana tukemassa taloudellisesti toiminnan jatkuvuutta.

Yhdistysjäsenet

Suomen Mielenterveysseuran yhdistysjäsenyyttä voi anoa rekisteröity yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on edistää kansalaisten mielenterveyttä ja hyvinvointia koko valtakunnan alueella. Lähetä vapaamuotoinen jäsenanomus, yhdistysrekisteriote ja säännöt osoitteella jasenasiat@mielenterveysseura.fi tai postitse Suomen Mielenterveysseura, Jäsenasiat, Maistraatinportti 4 A, 7.krs, 00240 Helsinki.

Yhdistysjäsenmaksu 180 €/vuosi.

Yritysjäsenet