Paikallisten mielenterveysseurojen Hyvän Mielen Kippareiden ja Viestijöiden kehittämispäivät

Paikallisten mielenterveysseurojen vapaaehtoiset saavat kehittämispäivillä tietoja, työkaluja ja uutta intoa hallitustoimintaan, koukuttavaan some-viestintään sekä uusien vapaaehtoisten houkutteluun.

Päivät on jaettu aiheiden mukaan pe-la osioon ja la-su osioon. Osallistua voi joko molempiin tai vain toiseen valitsemistasi osioista:

Perjantai-lauantai 17.-18.3. Sitouttavan some-viestinnän perusteet

Koulutus ja työpaja nykyisille ja tuleville some-viestijöille:
Kaipaatko suunnitelmallisuutta some-viestintään ja ideoita Facebook-sisältöihin? Koulutuksessa ymmärrät tavoitteellisen some-viestinnän perusteet, löydät tavoitteisiin sopivat kanavat ja oman äänen. Työpajassa saat ideoita koukuttavan Facebook-sisällön tuottamiseen.

Lauantai-sunnuntai 18.-19.3. Intoa yhdistystoimintaan ja uusia vapaaehtoisia

Työpajat hallitustoimijoille ja viestijöille:
Toimiiko hallituksenne vireän toiminnan innostajana ja eteenpäin viejänä vai toiminnan tulppana? Miten toimintaa ja viestintää voisi kehittää, jotta seura näyttäytyisi vireänä ja houkuttelisi mukaan uusia toimijoita?

Työpajoissa hallitustoimijat saavat eväitä innostuneeseen ja innostavaan hallitustyöskentelyyn ja työkaluja helpottamaan pakollisia rutiineja. Viestinnästä ja tiedottamisesta vastaaville työpaja tarjoaa välineitä uusien vapaaehtoisten rekrytointiin ja markkinointiviestintään.

Osallistujat ja ilmoittautuminen

Kehittämispäivät on suunnattu paikallisten mielenterveysseurojen hallitustoimijoille sekä viestinnästä/tiedottamisesta ja vapaaehtoistoiminnan markkinointiviestinnästä vastaaville.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet (viimeinen ilmoittautumispäivä 26.2.) on lähetetty seuroille sähköpostitse, lisätietoja myös paikallisten seurojen intranetissa.

Päivämäärä:
17/02/2017 - 16:00 - 19/02/2017 - 12:30