Harjoittelijaksi KICKS-myymälään

Oletko nuori 18–27-vuotias nainen ja kiinnostunut harjoittelusta myymälässä kosmetiikan parissa? Haluatko työssäsi palvella ja kohdata asiakkaita, tukenasi ikioma mentori? Silloin sinulla voi olla mahdollisuus harjoitteluun KICKS-myymälässä syksyn aikana!

Pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju KICKS haluaa edistää nuorten naisten psyykkistä hyvinvointia ja on aloittanut S.H.A.R.E.-mentoriohjelman yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. Mentoriohjelma on tarkoitettu 18–27-vuotiaille mielenterveyshäiriöitä kokeneille nuorille naisille. KICKS tarjoaa palkattoman työharjoittelupaikan myymälöissään 2–3 kuukauden ajalle (syyskuu–marraskuu 2017). Harjoittelujakson aikana työntekijöistä koulutetut mentorit tukevat ja auttavat heitä.

Kuka sopii harjoittelijaksi?

Sinulla on omaa kokemusta mielenterveyden ongelmista ja harjoittelu auttaisi sinua saamaan kiinni työelämästä. Olet utelias työskentelemään kosmetiikan parissa ja myymäläympäristössä. Haluaisit mielellään työskennellä ihmisten ja asiakaspalvelun parissa ja antaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua asiakkaille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta työskentelystä myymälässä, vaan aito kiinnostus kosmetiikka-alaa kohtaan riittää. Harjoittelupaikkoja on vielä Lahdessa ja Kouvolassa.

Mitä ohjelma sisältää?

Saat kehittävän ja antoisan harjoittelujakson KICKS-myymälässä, sekä oman mentorin, jonka kanssa jutella ja joka kuuntelee sinua.

Miksi KICKS järjestää tällaisen ohjelman?

KICKS toivoo, että mentoriohjelma vahvistaa siihen osallistuvien nuorten naisten mielenterveyttä tarjoamalla heille myönteisen ja vahvistavan työkokemuksen, joka voi auttaa heitä elämässä eteenpäin. Yhä useampi nuori nainen kokee mielenterveyden häiriöitä, mutta vain harvat uskaltavat puhua siitä. KICKS on käynnistänyt S.H.A.R.E.-hankkeen rikkoakseen hiljaisuuden ja lisätäkseen tietoa mielenterveyden häiriöistä.

Jos kiinnostuit, voit lähettää avoimen hakemuksen (kerro vähintään kuka olet ja miksi haluat mukaan ohjelmaan) tai kysellä lisätietoja: maarit.lassander@mielenterveysseura.fi