Tule vapaaehtoiseksi!

Tee Hyvän Mielen Vapaaehtoistesti ja selvitä millainen tehtävä sopisi sinulle parhaiten!

Vapaaehtoistyössä jaat ja saat hyvää mieltä

Tule mukaan jakamaan hyvää mieltä! Mielenterveysseuran vapaaehtoistoiminnassa edistät mielen hyvinvointia. Saat merkitystä elämääsi ja iloa yhdessä tekemisestä.

Monimuotoisesta toiminnastamme löydät sinulle sopivan tavan osallistua. Voit ottaa yhteyttä alueesi paikalliseen mielenterveysseuraan, niin mietitään yhdessä, millainen vapaaehtoistyö vastaisi kiinnostustasi.

Hyvän Mielen Tukijaksi tai Kriisiauttajaksi

Tule  tukemaan ja auttamaan erilaisissa elämäntilanteissa selviytymisessä. Voit toimia Kriisipuhelimessa, verkossa, kasvokkain tai ryhmissä.

Hyvän Mielen Oppaaksi

Tule jakamaan mielen hyvinvointia. Kohtaa ihmisiä ja auta vahvistamaan mielenterveystaitoja.

Hyvän Mielen Kippariksi

Tule yhdistystoiminnan aktiiviksi. Toimit hallituksen tai työryhmän jäsenenä, puheenjohtajana, sihteerinä, talous- tai vaikkapa jäsenvastaavana.

Hyvän Mielen Viestijäksi

Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai kirjoita. Kohtaa ihmisiä tapahtumissa ja kerro mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta. Vaikuta tärkeän asiat puolesta viestimällä.

Hyvän Mielen Rakentajaksi

Rakenna, roudaa tai auta keittiössä, osallistu talkoisiin tai tapahtumajärjestelyihin. Tule mukaan hyvän mielen porukkaan.

Hyvän Mielen Kumppaniksi

Edistä mielen hyvinvointia ja tue toimintaamme. Liity jäseneksi. Tarjoa tiloja tapahtumiimme, apua markkinointiin tai ammatillista osaamistasi.
Tue toimintaamme vapaaehtoisena tai Lahjoita

”Vapaaehtoistyö antaa tekijälleen tunteen, että on tarpeellinen ja tärkeä osa ympäröivää yhteiskuntaa.” - Jukka Virta, vuoden 2013 vapaaehtoinen

Ota yhteyttä

Tutustu vapaaehtoistehtäviin ja ota yhteyttä alueesi paikalliseen mielenterveysseuraan, niin löydetään sinulle sopivin tapa toimia alueesi asukkaiden mielen hyvinvoinnin hyväksi.

Katja Müller
Suunnittelija, markkinointi- ja digiviestintä

+358 40 667 1415Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki

Liisa Nieminen